Hotellid ja SPA-d

Hotellid ja SPA-d

 

 

 

 

Hiljutised uuringud on nädanud, et mitmekülgsed sportimisvõimalused hotellis viibimise ajal on sama olulised kui hea hommikusöök või hotelli üldine hinnang. Hotellikülastajad eeldavad ja ootavad kaasaegsest hotellist samaväärset jõusaali standardit, millega nad on harjunud oma igapäevases fitnessklubis. Gfitness pakub tunnustatud tootjate kõrgelt hinnatud jõusaaliseadmeid ja teisi fitnesstooteid, mis vastavad teie külaliste ootustele, luues seega ainulaadse ja meeledejääva treeningelamuse.

 

 

 

 

Gfitness on fitnessvaldkonnas tegutsenud üle 20 aasta. Aja jooksul on tekkinud väärtuslik kogemustepagas, mida heal meelel oma klientidega jagame. Peamiselt keskendume jõusaalidele, riietusruumidele ja taastusravi ruumidele. Lisaks pakume  juurdepääsu kontrollisüsteeme.

Nimekiri meiepoolt sisustatud hotellidest ja SPA-dest on pikk. Oleme valmis teid aitama innovaatiliste jõusaalilahendustega, mis tagavad teie külaliste rahulolu ja heaolu.

 

 

 

Gfitness pakub:

• Konsultatsioonid, st kuidas optimeerida ruumi kasutust vastavalt teie vajadustele, olemasoleva pinna eripäradele ja eelarvele, samuti nõuanded treeningseadmete valiku kohta;

• Projektiplaane ja visualiseeringuid;

• Äärmiselt laia valikut treeningseadmeid, st kardio-, jõu- ja funktsionaaltreeningu seadmed, taastusravi seadmed, põrandakatted ja juurdepääsu kontrollisüsteemid;

• Treeningseadmete tarnet ja paigaldamist;

• Garantiiremonti ja hooldust;

• Hotellitöötajatele koolitust paigaldatud seadmete kasutamise osas.