Teenused

Nõustame ja aitame leida kõige paremaid lahendusi neile, kes alles alustavad oma äri fitnessi- ja tervisevaldkonnas ja ka neile, kes on saanud juba valdkonna liidriteks. Abistame teid alates sobivaima asukoha leidmisest, kontseptsiooni ja projekti väljatöötamisest ning lõpetades personali valiku ja koolitusega.

Vaata

Efektiivne ja asjakohane ruumikasutus, mugav ja meeldiv keskkond on meie peamised suunised, töötades välja ruumide plaane, klientide logistikat, seadmete paigutust, et iga projekt oleks edukas pikemas perspektiivis.

Vaata

Gfitnessi tehniline meeskond - GYM Service teeb kõike, alates trenažööride või varustuse tarnest, paigaldamisest ja paigaldatud seadmete hooldusest või garantiiremondist. Teostame ka teiste tootjate trenažööride ja seadmete remonti.

Vaata

Korraldame koolitusi fitnessiklubide, tervisekeskuste, spordisaalide jne ettevõtete personalile. Viime läbi erinevaid seminare fitnessiklubide juhtkonnale ja töötajatele, sealhulgas ka treenerite koolitusi ja jätkuõpet.

Vaata

Töötame välja kaasaegseid ja funktsionaalseid interjööri projekte fitnessiklubidele, spordisaalidele, basseinidele, SPA keskustele ning teistele spordi- ja puhkeobjektidele.

Vaata

Pakume oma klientidele liisingu- ja rahastamisvõimalusi.

Vaata