Füsioteraapia ja taastusravi

Füsioteraapia ja taastusravi

 

 

Tervishoiu-, füsioteraapia- ja taastusravikeskused

Gfitness`i sortimendis on lai valik spordi- ja treeningseadmeid - nii jõu kui ka liikuvuse arendamiseks, fitnessiks, reaktsiooni treeninguks jne. Üha suuremat tähelepanu oleme pööramas tootegruppidele, mis on suunitletud taastumisprotsessidele pärast intensiivset treeningut või traumajärgsele taastusravile. Seadmeid ja treeningvahendeid on igale vanuserühmale ja sportlikule tasemele - alates lastest ja pensionäridest kuni profisportlaste ja vigastusest taastuvate inimesteni.

 

 

 

 

Oleme ametlik edasimüüja paljudele meditsiinisektori ja inimeste heaoluga seotud kaubamärkidele. Näiteks Woodway  meditsiiniliste jooksulintide tootesari, mis on suunitletud füsioteraapia, kardioloogia, bariaatria ja muude taastusravi meetodite jaoks. TOGU, Airex, BOBO Balance, BOSU, TRX ja Therabody on tuntud kaubamärgid, mida leidub meditsiiniasutustes üle kogu maailma.

 

 

 

 

 

Taastumine on oluline märksõna pidades silmas nii üldist elukvaliteeti kui ka füüsilise võimekuse parandamist. Gfitness pakub füsioteraapia valdkonnas kõrgelt hinnatud tooteid, mis aitavad kiirendada taastumisprotsesse ja seega olla igapäevaelus rõõmsameelne ja vitaalne.