Spordi- ja fitnessklubid

Spordi- ja fitnessklubid

 

 

 

 

Gfitness on ettevõte, kes töötab projektidega alates algsest nõustamisprotsessist kuni sobiva varustuse, disaini ja visuaalse kontseptsiooni väljatöötamiseni. Hilisemas staadiumis lisanduvad paigaldus ja hooldustööd ning töötajate koolitamine.

Meie äriklientide hulka kuuluvad spordi- ja fitnessklubid, funktsionaaltreeningu saalid, CrossFit spordiklubid, olümpiakeskused, ettevõtte jõusaalid, tervise- ja rehabilitatsioonikeskused, hotellid ja SPA-d,  samuti riiklikud ja munitsipaalasutused.

 

 

 

 

Pakume kõige laiemat valikut fitness- ja jõutreeningseadmeid:

  • Kardioseadmed: jooksulindid, elliptilised trenažöörid, velotrenažöörid;
  • Jõutreeningu seadmed: funktsionaaltreeningu raamisüsteemid, plokkmasinad, multifunktionaalsed trenažöörid, ladustamisriiulid, pingid, vabaraskused jne;
  • Fitnesstarvikud - matid, fitnesspallid, kummilindid, hüppenöörid, enesemassaaži rullid ja Theragun löögiteraapia seadmed;
  • Lisaks veel: põrandakatted, riietusruumide kapid ja juurdepääsu kontrollsüsteemid.

 

 

 

 

 

Gfitness on tegutsenud fitnessvaldkonnas üle 20 aasta. Meie esindused asuvad kõikides Balti riikides ja Soomes. Tänu rikkalikule kogemustepagasile on ettevõttest saanud usaldusväärne partner ja ekspert fitnessi valdkonnas. Oleme ühe peatuse agentuur - ideest eduka tulemuseni!

Kuidas näeb välja tööprotsess? Projekti algstaadiumis analüüsime kliendi ärieesmärke ja teostame sihtrühma analüüsi. Sellele järgneb ruumide funktsionaalse kujunduse ja visuaalse kontseptsiooni väljatöötamine, sealhulgas viimistlusmaterjalide, värvide, valgustuse, mööbli ja muu vajaliku varustuse valik. Anname omapoolsed soovitused  treeningvahendite osas. Hilisemas staadiumis paigaldame seadmed ja teostame järelhooldust.